Μας ελάτε σε επαφή με
Jiang

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13506640388

WhatsApp : +8613506640388

Wenzhou Meigu Lock Co., Ltd

"Δημιουργήστε αξία για τους πελάτες, εγγυηθείτε την ποιότητα και την παροχή έγκαιρα."Δημιουργήστε το εμπορικό σήμα μας "MEIGU", "MG" και κάντε το γνωστό σε όλους.Ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με όλους τους πελάτες και να πετύχουμε.

  • Wenzhou Meigu Lock Co., Ltd
  • Wenzhou Meigu Lock Co., Ltd
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες Meigu Αριθμός Υπαλλήλων 100~150
Ετήσιες πωλήσεις 1000000-5000000 Ιδρύθηκε Έτος 1985
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η WenZhou MEIGU Lock Industry Co., Ltd, που ιδρύθηκε από το 1985 ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την πώληση για κλειδαριά ντουλαπιού, μεντεσέδες και αξεσουάρ υλικού.Έχουμε επαγγελματικές δυνατότητες σχεδιασμού και παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες σε πολλούς πελάτες κάθε χρόνο.Κατασκευή Πόρτας RV, Εργαλειοθήκη, Γκαραζόπορτα και Μεντεσέ Κλειδαριάς Ντουλάπας με υψηλή ποιότητα με ένα χρόνο εγγύηση και καλές υπηρεσίες.Απευθείας πώληση στο εργοστάσιο πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και καλής τιμής.

Ιστορία

WenZhou MEIGU Lock Industry Co., Ltd,μικαθιερώνωεκδ Από 1985ειδικευμένος σε σχέδιο,παραγωγή και πώληση Για υπουργικό συμβούλιο κλειδαριά, μεντεσέδες και αξεσουάρ υλικού.Έχουμε επαγγελματικές δυνατότητες σχεδιασμού και παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες σε πολλούς πελάτες κάθε χρόνο.

"Δημιουργώ αξία Για Πελάτης,Εγγύηση ο Ποιότητα και Προμήθεια Εμπορεύματα Εγκαιρος.Εμείς επιδιώκονταςΑυτό στόχος όλη την ώρα.Εμείς με εκτιμιση Ελπίζω προς την συνεργάζονται με όλα πελάτες, δημιουργούν μεγάλη επιτυχία και κάνουν το brand μας «MEIGU" γνωστο σε ολους.

Υπηρεσία

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε διάφορα είδη προϊόντων Lock από το 1995. Ως εργοστάσιο παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες παραγωγής, σχεδίασης και παράδοσης σε όλο τον κόσμο. Έχουμε έναν μεγάλο κατάλογο προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των καυτών πωλήσεων και μοναδικών σχεδίων. Παρακαλώ ενημερώστε με ποιο προϊόν σας αρέσει ή οποιοδήποτε Θέλουμε σχέδιο μπορούμε να συζητήσουμε λεπτομέρειες.

Η ομάδα μας

Έχουμε μια έμπειρη ομάδα που μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να λύσουν όλα τα προβλήματα προπώλησης και μετά την πώληση, από την αναζήτηση, το σχεδιασμό, την παραγωγή, τη μεταφορά μέχρι την πώληση, ώστε οι πελάτες να μπορούν να κάνουν βολικές αγορές.

  • Igor Booklan

    Igor